Tositoimiin opiskelujen ohella – trainee Trinerialle

Justus Sydänmaa on aloittanut Trinerialla Software Developer Traineena.

Justus Sydänmaa on toisen vuoden tietojenkäsittelytradenomi Vaasan ammattikorkeakoulussa. ”Tämän trainee-paikan saaminen oli minulle unelmien täyttymys. Tarkoitus on kasvaa niin ihmisenä kuin ohjelmoijana ja tulla alan ammattilaiseksi. Tämän kaiken eteen olen valmis tekemään paljon töitä ja odotan innolla näkeväni oman työni tuloksia”, kuvailee Justus fiiliksiään.

Trineria vaikuttaa Justuksesta yrityksenä huippuvalinnalta. ”Minut otettiin ilomielin vastaan. Toimistolla on rento ilmapiiri ja apua saa aina, kun tarvitsee. Harjoittelijana tavoitteeni on oppia joka päivä jotain uutta ja kohdata uusia haasteita”. Justus pääsi heti tositoimiin työstämään projektia vedenmittausjärjestelmästä. Ensimmäisenä työpäivänä hän pääsi mm. toteuttamaan ensimmäisen tikettinsä front-end-puolella.

Justus tekee töitä noin 15 tuntia viikossa, mutta aika vaihtelee opintojen mukaan. Alkuun Justus työskentelee Vaasan toimistolta käsin ainakin siihen asti, kunnes pystyy tekemään asioita itsenäisesti. Toukokuussa alkaa ”virallinen” harjoittelu, missä Justus tekee täysipäiväisesti töitä 20 viikkoa.

Aikaisemmalta koulutukseltaan Justus on merkonomi ja työkokemusta on kertynyt mm. asiakaspalvelusta. Hän on toiminut myös rauhanturvaajana 9 kuukauden ajan Libanonissa. Vapaa-aika kuluu mm. kuntosalilla puntteja nostellessa.

Justus kuvailee itsenään ahkeraksi ja oma-aloitteiseksi. Hän on myös sosiaalinen, pitää uusiin ihmisiin tutustumisesta sekä haasteisiin tarttumisesta.

 

Justuksesta tehtiin myös juttu Vaasan ammattikorkeakoulun verkkolehteen. Lue koko juttu tästä.

 

 

Jaa:

Lisää artikkeleita