Trineria Vaultron®

Moderni tapa
toteuttaa inventaario

Trineria Vaultron® on työkalu varastonhallintaan ja kuukausittaiseen inventointiin.

Trineria Vaultron®

Olisiko aika siirtyä Excelistä moderniin varastonhallintaan?

Onko teillä inventoinnin uskollisina työkaluina kynä, paperi ja Excel-taulukko? Et ole yksin, sillä moni yritys toteuttaa edelleen inventaariot perinteisillä menetelmillä käsityönä. Vanha tapa verottaa kuitenkin huomattavasti hermoja, työtunteja sekä näiden seurauksena luonnollisesti myös rahaa. Lisäksi virheiden määrä moninkertaistuu, kun inventaariota väännetään väsyneenä papereita pyöritellen.

Trineria Vaultron® on ohjelmistötyökalu varastonhallintaan ja kuukausittaiseen inventointiin. Se on uusi moderni tapa toteuttaa inventaariot ja saada yhdellä klikkauksella reaaliaikaiset raportit varastojen tilanteesta. Vaultronin avulla voit hoitaa koko inventaarion kätevästi tabletilla. Inventointi sujuu sutjakasti, kun hinnat ja säilytystilojen pohjatiedot ovat jo valmiiksi järjestelmässä.

Vapauta aikaasi tuottavaan työhön

Vähennä inventaarion tekemiseen kuluvaa aikaa jopa 74 %

Eräs asiakkaamme on käyttänyt Vaultronia varastonhallinnan ja -seurannan työkaluna useamman vuoden ajan. Aikaisemmin inventaario tehtiin lakisääteisesti kerran vuodessa. Vaultronin käyttöönoton jälkeen varasto inventoitiin kuukausittain, ja tästä huolimatta järjestelmän käyttöönotto vähensi inventaarion tekemiseen kuluvaa aikaa peräti 74 % perinteiseen käsityönä tehtyyn Exceliin verrattuna. Virheiden määrä väheni, ja reaaliaikaisen seurannan avulla yritys pystyy toimimaan nyt entistä tehokkaammin.

Varastonhallinta ja kuukausittainen inventointi

Vaultron on ohjelmistötyökalu varastonhallintaan ja kuukausittaiseen inventointiin. Ohjelmisto kehitettiin aitoon tarpeeseen, sillä tehottomat inventointiprosessit vievät aikaa ja syövät yritykseltä voimavaroja. Vaultronin avulla voit hoitaa koko inventaarion kätevästi tabletilla. Inventointi sujuu sutjakasti, kun hinnat ja säilytystilojen pohjatiedot ovat jo valmiiksi järjestelmässä. Myös jokaisen tekemäsi inventaarion tiedot jäävät talteen järjestelmään. Tämä tehostaa yrityksesi toimintaa, sillä vähennät turhia ostoja ja hävikkiä, kun olet aina ajan tasalla siitä, mitä varastostasi löytyy jo valmiina.

Inventaarion raportit:
osto, myynti ja hävikki

Vaultron tarjoaa työkalut ostojen, myyntien ja hävikin raportointiin. Hävikin määrää voidaan seurata toimipisteen tai muun sijainnin perusteella, jolloin hävikin vähentämiseen on paremmat edellytykset kun kokonaiskuva on tiedossa. Tilanteessa, jossa toimipaikkoja on useita, voidaan raporttiin kerätä tiedot kaikista yksiköistä. Tämä antaa mahdollisuuden esimiehille, aluejohtajille ja toimitusjohtajalle seurata esimerkiksi seuraavanlaisia tietoja:

  • Paljonko rahaa on kiinni toimipisteen varastossa?
  • Paljonko rahaa on sidottu varastoihin yhteensä?
  • Onko yksiköiden välillä eroavaisuutta varaston kierron suhteen?
  • Kuinka varaudutaan sesonkeihin?
  • Onko pääomaa sidottuna liikaa raaka-aineisiin?
  • Onko varaston arvo sopiva suhteessa myyntiin?

Koska varaston arvo liittyy oleellisesti myyntikatteeseen, tarjoaa Vaultron työkalun myös todellisen myyntikatteen laskemiseen. Ohjelma ilmoittaa tuloksen sekä euromääräisenä että prosentteina. Varaston arvo ja arvonlisäverolliset hinnat huomioidaan laskutoimituksissa automaattisesti.

Tilaa Trineria Vaultron®
alk. 1.500 € + 62 €/kk

Mikäli koet tarvetta tehostaa inventointiprosessejasi ja säästää energiaa muihin töihin, tilaa Trineria Vaultron. Hintaan sisältyy tuotekatalogin teko asiakkaan omista materiaaleista (esim. Excel-taulukko), opastus paikan päällä ensimmäisen inventaarion teossa sekä tuotetuki ongelmatilanteissa.

Asiakastarinoita

Yhteistyötä ja aitoa lisäarvoa

Kiinnostuitko Vaultron-ohjelmistosta?

Kysy lisää ja tilaa Vaultron®

Mikäli koet tarvetta tehostaa inventointiprosessejasi ja säästää energiaa muihin töihin, tilaa Trineria Vaultron. Hintaan sisältyy tuotekatalogin teko asiakkaan omista materiaaleista, opastus paikan päällä ensimmäisen inventaarion teossa sekä tuotetuki ongelmatilanteissa.

   +358 50 5760 803