Varte Oy

Ohjelmistokehitystä rakennusteollisuudelle

Trinerian kehittämät, jatkojalostamat ja ylläpitämät ohjelmistot ovat keskeisessä osassa Varte Oy:n jokapäiväistä toimintaa.

Trinerian kehittämät, jatkojalostamat ja ylläpitämät ohjelmistot ovat keskeisessä osassa Varten jokapäiväistä toimintaa.

Käytämme päivittäin useita eri ohjelmistoja, joiden kehityksestä, tuotannosta ja ylläpidosta Trineria vastaa. Osa ohjelmistoistamme on ollut olemassa jo ennen Trineriaa, osa on luotu yhdessä alusta saakka.

Erityistä kiitosta yhteistyössä on saanut vastavuoroisuus, sillä yhdessä ideoimalla sekä tarpeiden ja tekniikan kohtaamisella saadaan aikaan paras lopputulos. Trinerian kanssa voidaan toimia ilman turhaa byrokratiaa tai välikäsiä, minkä ansiosta asiat etenevät ketterästi ja helposti.

Minusta yksi parhaista puolista Trinerian kanssa työskentelyssä on se, että ideoita ja ajatuksia voidaan pallotella yhdessä. Toiminta on vastavuoroista, ja yleensä idearaakileesta kasvaa yhdessä kehittämällä paras lopputulos. On mukavaa, kun saa toimia aina saman tutun henkilön kanssa, ajatusmaailmat kohtaavat ja töitä tehdään tehokkaasti ilman turhaa säätöä.

Yksi tärkeimmistä asioista silloin, kun yrityksellä on jo valmiina jonkinlaista ohjelmistopohjaa, on selvittää, voidaanko vanhaa ohjelmistoa jatkokehittää. Vanhojen ja uusien järjestelmien integrointi sekä yhdessä kehittämisen myötä optimoidut toimintaprosessit tehostavat yrityksen arkipäivää.

Olemme korjanneet Trinerian kanssa yhdessä vanhaa ja kehittäneet uutta. Uudet järjestelmät on onnistuttu integroimaan toimivasti vanhoihin, ja kokonaisuus toimii nyt mainiosti. Suurin hyöty yhteistyöstä on ollut se, että järjestelmät nopeuttavat tiedonkulkua ja uusien toimintatapojen käyttöönottoa yrityksemme sisällä. Myös työturvallisuuden seuranta on parantunut ohjelmistojen kehittämisen myötä.

Hans Pasila, Varte Oy

Varte- konserni on yksi Suomen suurimmista perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä. Varte on kokenut talonrakentaja ja asuntotuottaja. Emoyhtiö Varte Oy:n päätoiminta-alueena ovat pääkaupunkiseutu sekä myös Kaakkois-Suomi. Tytäryhtiö Varte Lahti Oy:n toiminta-alue käsittää Lahden talousalueen ja Keski-Uudenmaan kunnat.

www.varte.fi

Jaa:

Lisää asiakastarinoita