Unikie Oy

Sujuvaa yhteistyötä ohjelmistotalojen välillä

Yhteistyö kahden ohjelmistotalon välillä lähti liikkeelle, kun Unikien oman talon ohjelmisto-osaamisen rinnalle tarvittiin lisäkäsiä.

Yhteistyö kahden ohjelmistotalon välillä lähti liikkeelle, kun Unikien oman talon ohjelmisto-osaamisen rinnalle tarvittiin projektikohtaisesti ajoittain lisäkäsiä. Yhteistyön aikana kasvanut luottamus toi Trinerian lopulta vakio-osaksi Unikien toimintaa.

Olemme käyttäneet Trinerian palveluita täydentääksemme oman talomme resursseja aina tarpeen mukaan. Yhteistyön aikana välillemme kasvanut luottamus on tuonut Trinerian vakio-osaksi toimintaamme, ja hyödynnämme Trinerian osaamista projektien kaikissa vaiheissa aina määrittelystä koodaamiseen sekä käyttöönotosta ylläpitoon.

Yhteistyön kannalta avainasemassa ovat olleet Trinerian korkea laatu ja tekemisen meininki. Pienen ohjelmistotalon monipuolisuus ja huippuosaaminen on yllättänyt positiivisesti kerta toisensa jälkeen.

Trinerian laatuun voi aina luottaa. Yhteistyön aikana on tullut usein vastaan hetkiä, jolloin yllättyy kerta toisensa jälkeen positiivisesti siitä, kuinka laajan mittakaavan osaamista pienestä ohjelmistotalosta löytyy. Henkilömäärään nähden Trineriassa on taitoa toteuttaa erittäin monipuolisesti ohjelmistoprojekteja eri alustoilla ja tekniikoilla. Trineriaa voisikin luonnehtia ohjelmistokehityksen luottopelaajaksi, joka ei petä.

Tuomas Anttila, Unikie Oy

Unikie Oy on suomalainen ohjelmistokehitystalo, joka kehittää vaativia ohjelmistoratkaisuja mm. autoteollisuuden, tietoliikenteen ja konepajateollisuuden tarpeisiin. Unikien tavoitteena on nousta kansainvälisten markkinoiden kärkeen keinonäköön liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kehityksessä sekä tarjota yhä parempia ratkaisuja itseohjautuvien ajoneuvojen kehitykseen.

www.unikie.com

Jaa:

Lisää asiakastarinoita