Mitä teemme

Tiedosta
toimintaa.

Trineria koostuu intohimoisesti teknologiaan suhtautuvista ohjelmistokehittäjistä, joilta löytyy taito ja halu niin isojen kuin pienienkin sovellusten suunnittelulle, toteutukselle tai modernisoinnille.

Taidolla ja halulla syntyy

Käytettäviä
järjestelmiä.

Toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä ohjelmisto­­projekteja aina yksittäisistä sovelluksista isoihin big data- ja toiminnan­ohjaus­järjestelmiin. Ohjelmisto­projektien rinnalla palvelemme asiakkaitamme myös ulkoistettuna asiantuntija­­organisaationa. Pyrimme jatkuvasti keksimään uusia tapoja, miten voimme ylittää odotukset entistäkin paremmin.

Täyden palvelun ohjelmistotuotantoa

Kuinka voimme olla avuksi?

Yhteinen projektimme voi olla täyden palvelun ohjelmistotuotanto suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon, hetkellistä konsultointia – tai jotain siltä väliltä. Olemme joka tapauksessa juuri oikea kumppani silloin, kun koet markkinoilla olevat valmiit ratkaisut liian jäykkinä tai geneerisinä yrityksesi tarpeisiin.

Juuri sinun yrityksellesi räätälöity ohjelmisto

Toteutamme ohjelmisto­projekteja tekniikka- ja alusta­riippumattomasti aina yksittäisistä sovelluksista isoihin big data- ja toiminnanohjaus­järjestelmiin. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa esimerkiksi juuri sinun yrityksellesi räätälöityä, omaa ohjelmistoa, jolla tehostat nykyisiä toimintojasi; valvot, monitoroit, ohjaat tai hallitset niitä. Täysin uusien ohjelmistojen toteutuksen lisäksi ylläpidämme ja jatkokehitämme myös olemassa olevia järjestelmiä.

Asiakastarinoita

Yhteistyötä ja aitoa lisäarvoa

Miten voisimme palvella?

Ota yhteyttä niin jutellaan

Roolimme projektissasi voi olla täyden palvelun ohjelmistotuotanto suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon, hetkellinen konsultointi – tai jotain siltä väliltä. Ota yhteyttä niin jutellaan!

   +358 50 5760 803