Tietoa trineriasta

Trineria koostuu intohimoisesti teknologiaan suhtautuvista ohjelmistokehittäjistä, joilta löytyy taito ja halu niin isojen kuin pienienkin sovellusten suunnittelulle, toteutukselle tai modernisoinnille.

Ota yhteyttä!

Yritys

Trineria Oy on ohjelmistotalo joka on erikoistunut liiketoimintakriittisten ja räätälöityjen ohjelmistojen toteutukseen. Vahvuutenamme on teknologiariippumaton ja kova osaamistaso jolla toteutamme projektit pienistä automaatioskripteistä laajoihin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Roolimme projekteissa voi olla hetkellinen konsultointi, täyden palvelun ohjelmistotuotanto suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon tai jotain siltä väliltä.

Kulttuuri

Ohjelmistoala kehittyy valtavaa vauhtia ja meillä rohkaistaan jatkuvasti kyseenalaistamaan toimintatapojamme ja kokeilemaan uutta. Uskomme että vastuu ja vapaus takaavat sekä korkean laadun että tyytyväiset työntekijät.

Byrokratiaa meillä ei ole nimeksikään ja jokainen pystyy konkreettisesti vaikuttamaan omaan työnkuvaansa. Asiakkaille tämä näkyy nopeana ja henkilökohtaisena kommunikointina.

Markus Kunnari

Markus Kunnari

CEO, Partner

+358 45 857 0758

Jussi Mikkonen

Jussi Mikkonen

Developer, Partner

+358 44 341 6556

Leif Setälä

Leif Setälä

Developer, Partner

+358 50 576 0803

Sami Kytönen

Sami Kytönen

Lead Developer


Kristian Setälä

Kristian Setälä

Software Developer


Petteri Saari

Petteri Saari

Junior Developer

+358 45 787 40992