Tietoa trineriasta

Trineria koostuu intohimoisesti teknologiaan suhtautuvista ohjelmistokehittäjistä, joilta löytyy taito ja halu niin isojen kuin pienienkin sovellusten suunnittelulle, toteutukselle tai modernisoinnille.

Ota yhteyttä!

Yritys

Trineria Oy on ohjelmistotalo joka on erikoistunut liiketoimintakriittisten ja räätälöityjen ohjelmistojen toteutukseen. Vahvuutenamme on teknologiariippumaton ja kova osaamistaso jolla toteutamme projektit pienistä automaatioskripteistä laajoihin toiminnanohjausjärjestelmiin.

Roolimme projekteissa voi olla hetkellinen konsultointi, täyden palvelun ohjelmistotuotanto suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon tai jotain siltä väliltä.

Kulttuuri

Ohjelmistoala kehittyy valtavaa vauhtia ja meillä rohkaistaan jatkuvasti kyseenalaistamaan toimintatapojamme ja kokeilemaan uutta. Uskomme että vastuu ja vapaus takaavat sekä korkean laadun että tyytyväiset työntekijät.

Byrokratiaa meillä ei ole nimeksikään ja jokainen pystyy konkreettisesti vaikuttamaan omaan työnkuvaansa. Asiakkaille tämä näkyy nopeana ja henkilökohtaisena kommunikointina.