Trineria Ideapaja

Omasta visiostasi
valmiiksi tuotteeksi

Trinerian ideapaja on tarkoitettu kaiken­kokoisille yrityksille, jotka haluavat aloittaa ohjelmisto­kehitys­hankkeensa matalalla kynnyksellä.

Etsitkö ideallesi toteuttajaa?

Tervetuloa
Ideapajalle!

Antamalla meidän auttaa yritystäsi ohjelmisto- ja digihankkeessasi, yrityksesi resurssit voidaan pitää omalla ydinosaamisalueellaan. Matalan aloituskynnyksen Ideapajalla yrityksesi pystyy reagoimaan joustavasti uusiin tarpeisiin koskien työn automatisointia tai tiedon hyödyntämistä ja analysointia.

Ideapajan idea

Mitä Ideapajassa tehdään?

Trinerian ideapaja on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat aloittaa hankkeensa matalammalla kynnyksellä kuin varsinaisissa järjestelmäkehitysprojekteissa. Töitä tehdään noin kahden viikon ajan ja lopputuloksena asiakkaan visiosta syntyy valmis tuote tai prototyyppi jota voidaan tarvittaessa jatkokehittää.

Ratkaistaan yksi hyvin määritelty ongelma

Onko säännöllisissä, rutiininomaisissa töissä pullonkauloja tai solmukohtia? Ideapajassa käymme kanssasi läpi ongelmakohdat ja selvitämme mahdollisuudet niiden korjaamiseen. Oikein kohdistettu ohjelmistoautomaatio pudottaa manuaalisen työn määrää merkittävästi. 

Koeponnistetaan ja testataan uutta ideaa

Onko sinulla idea ohjelmistolle, puhelinapplikaatiolle tai nettipalvelulle ja haluat kokeilla sen toteuttamista? Ideapajassa toteutamme tuotteen perusominaisuuksia esittelevän prototyypin.

Tutkitaan ja selvitetään idean mahdollisuudet

Haluaisitko selvittää miten ohjelmistot voisivat tehostaa toimintaasi tai luoda uutta liiketoimintaa yrityksellesi? Ei haittaa vaikka et olisi vielä varma tarpeestasi, selvitämme sen mielellämme kanssasi! 

Ideapajan aikajana

Ideapajassa töitä tehdään noin kahden viikon aikana suuntaa antavasti seuraavanlaisilla askelmerkeillä:

Onko sinulla idea?

Sovitaan aika Ideapajalle

Haluaisitko selvittää miten ohjelmistot voisivat tehostaa toimintaasi tai luoda uutta liiketoimintaa yrityksellesi? Ei haittaa vaikka et olisi vielä varma tarpeestasi, selvitämme sen mielellämme kanssasi!

   +358 50 5760 803