CEO Leif Setälä - yhteistyö on avain menestykseen

Vuoden 2021 toimenpiteet ovat luoneet vahvan pohjan, minkä päälle on hyvä kasvaa tänä vuonna.

Loppuvuoden pyhät tarjosivat odotetun hengähdystauon kiireen ja nopeatempoisen arjen keskellä. Näin uuden vuoden alussa onkin hyvä luoda lyhyt katsaus kuluneeseen vuoteen. Takana on jälleen poikkeuksellinen Covid-19-pandemian varjostama vuosi, joka on vaatinut meiltä kaikilta sopeutumista, joustamista ja kovaa työtä. Pandemia on vaikuttanut meihin kaikkiin, mutta vaikutukset ovat olleet hyvin erilaisia. Toisilta työt ovat loppuneet kokonaan, kun taas toiset ovat selvinneet pienemmillä kolhuilla. Joukossa on myös menestyjiä, joiden liiketoiminta on päässyt hyötymään tästä kaikesta. Omalla alallamme palveluja on tuotettu asiakkaille pandemiasta riippumatta. Tietoverkkojen, ohjelmistojen ja muiden it-palvelujen täytyy toimia saumattomasti ja olemme varmasti selvinneet vähäisemmillä vaurioilla kuin useat muut yritykset.

Trinerialla on joka vuosi ollut selkeä teemansa. Vuosi 2021 jää historiaan omien prosessiemme selkeyttämisellä, töiden strukturoidummalla järjestelyllä sekä uusien osaajien rekrytoimisella. Toimenpiteet ovat luoneet vahvan pohjan, minkä päälle on hyvä kasvaa. Nykyiset asiakkaamme ovat olleet vahvasti menossa mukana. Olemme sparrailleet vuorovaikutuksessa toisiamme kasvaen ja kehittyen yhdessä entistä parempaan suuntaan. Homma toimii nyt paremmin kuin koskaan! Tämä on mahdollistanut Trinerialle niin henkilömäärän kuin liikevaihdonkin kasvun. Iso kiitos tästä kaikesta kuuluu mahtaville asiakkaillemme!

Tänä vuonna nousemme jälleen seuraavalle tasolle. Jatkamme rekrytointeja ja kasvua mm. tuomalla tarjolle uusia palveluja. Keskitymme erityisesti työtapoihin ja osaamisen kehittämiseen. Isoja suunnitelmia on lisäksi oman alustan julkaisemiselle, minkä teemme yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa. Yhteistyö on avain menestykseen myös tulevana vuotena. Kaikki tämä mahdollistaa tason nostamisen edelleen toimitustemme osalta. Lisäksi voimme tarjota työntekijöille jatkuvasti merkityksellisempiä ja mielenkiintoisempia työtehtäviä.

Trinerian tavoitteena on tehdä käytettäviä järjestelmiä kaikille edelläkävijöille, jotka uskaltavat astua laatikon ulkopuolelle ja haastaa omaa tekemistään. Nämä ovat tulevaisuuden menestyjiä, joiden viitoittamaa esimerkkiä muut seuraavat.

Leif Setälä

CEO, Trineria Oy

 

 

Jaa:

Lisää artikkeleita