Vahvistusta työntekijäkokemuksen rakentamiseen ja yhteisölliseen oppimiseen

Anna-Leena Poukkanen on aloittanut HR-Managerina Trinerialla.

Anna-Leena (Ansku) on tullut vahvistamaan Trinerian tiimiä työarjen pyörittämisessä ja sujuvoittamisessa. Ansku haluaakin sanojensa mukaan tehdä järkeviä asioita mukavien ihmisten kanssa. Tarkoitus on oppia, mikä Trinerialla on tärkeintä, mikä toimii ja missä voidaan kehittyä. Tämä auttaa rakentamaan Trinerialle toimivaa työarkea. Tulevalle vuodelle tämä tarkoittaa esimerkiksi työskentelyä oppimiskulttuurin ja tiimityön rakentamisen parissa.

Ansku on toiminut viimeiset vuodet it- ja datatalojen kasvun mahdollistamisen parissa. Tämä on tarkoittanut tiimien rakentamista, oikeiden osaajien löytämistä erilaisiin projekteihin sekä yhteisöllisen oppimisen luomista. Ansku on ollut myös osakkaana HR- ja rekrykonsultoinnin start-upissa ja toiminut senior data management -konsulttitalon kasvun vauhdittajana. Vaikka teknistä taustaa ei olekaan, niin it-alalla toimimisen Ansku kokee silti omaksi jutukseen, sillä tekniikka ja uudet ratkaisut ovat aina kiinnostaneet häntä.

Uusi HR-Managerimme innostuu herkästi uusista asioista ja lähtee mielellään ideointiin ja sparrailuun mukaan. Vapaa-aika kuluu aviomiehen ja ystävien seurassa sekä tanssin, tietokirjojen lukemisen sekä hyvän ruuan parissa. Luonnossa liikkuminen on myös lähellä sydäntä.

 

Jaa:

Lisää artikkeleita