Kiitokset kuluneesta vuodesta!

Trinerian CEO:n Leif Setälän loppuvuoden tervehdys

Tänä vuonna on jatkettu 2021 aloitettua prosessia ja luotu pohjaa skaalautumiselle uuden tiimimallin luomisella sekä kehittämällä sisäistä laadunvarmistusta. Lisäksi olemme keskittyneet yhä enemmän ydinosaamiseemme, eli resurssien ja energian säästöä mahdollistaviin teollisen internetin ratkaisuihin. Viime vuosien tilanne on entisestään alleviivannut näiden ratkaisujen yhteiskunnallista ja ekologista merkitystä.

Kuluvana vuonna on ollut ilo seurata, miten määrätietoinen tekeminen kantaa hedelmää ja jatkuva parantaminen on integroitunut yrityksemme arkeen. Vähintään yhtä paljon lämmittää, kun asiakkaatkin huomaavat tämän. Paras palkinto työlle ovatkin entisestään syventyneet asiakassuhteet.

Ensi vuonna tavoitteet tulevat olemaan erityisesti tuotekehityksessä ja sen pilottihankkeissa sekä luonnollisesti nykyisten ja uusien asiakkaiden palvelemisessa entistäkin paremmin. Näitä tavoitteita lähdetään saavuttamaan heti vuoden alusta 15 trinerialaisen voimin, kun uusin tiimiläinen liittyy joukkoomme tammikuun alussa.

Trinerian visiona on olla teollisuuden halutuin IIoT-kumppani. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta täysin saavutettavissa mahtavien työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme ansiosta.

Hyvää joulua ja energistä uutta vuotta 2023!

Leif Setälä

CEO

 

Jaa:

Lisää artikkeleita