Trinerian tiimi sai vahvistusta

Antti Kantola on aloittanut Junior Software Developerina.

Olen opiskellut ohjelmoinnin ja ohjelmistotuotannon perusasiat parin viime vuoden aikana Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen osastolla. Ohjelmistotuotanto on tiimityötä ja siinä ohjelmointiin yhdistyy opintoni Aalto yliopistossa, jossa tein diplomityöni työpsykologiaan. Kuluneen vuoden aikana olen työskennellyt ohjaajana seitsemällä tietojenkäsittelytieteen kurssilla. Toisia ohjatessa ja opettaessa oppii itse parhaiten.

Asun Leppävaarassa ja kotoa on vartin kävely – juna – kävely -matka Trinerian toimistolle Valimoon. Joka toisen viikolla olen enimmäkseen Klaukkalassa ja välillä mökillä Nuuksiossa, metsässä tai merellä melomassa. Eli mahdollisuus joustavaan etätyöhön on minulle tärkeä asia Trinerialla.

Minua kiinnostaa uuden oppiminen ja maailman hiukan paremmaksi paikaksi tekeminen. Ohjelmistoalalla opittava ei lopu koskaan ja tämä yhdistettynä tiimissä yhdessä tekemiseen on lähellä sydäntäni.

Odotan Trinerialla mahdollisuuksia oppia ja kehittyä ohjelmistokehittäjänä. Lisäksi olisi hienoa, jos pääsisin jossain vaiheessa tukemaan tiimiä scrum masterina.

Tykkään vapaa-ajalla liikkua luonnossa kävellen, meloen, hiihtäen ja uiden. Suunnistuskartta kädessä tulee myös juostua metsässä rastilta rastille. Vaellan naisystäväni kanssa iso rinkka selässä tuntureilla ja kansallispuistoissa sekä retkeilen ison repun kanssa lähempänä olevissa luontokohteissa.

Minulla on kolme poikaa, joista kaksi vanhempaa ovat jo aikuisia ja nuorin on alakouluikäinen. Poikien elämää ja pelaamisia seuratessa olen pysynyt mukana maailman muutoksessa. Olen pelannut vuosia paikannukseen perustuvia mobiilipelejä, joista saa arkiseen liikkumiseen pieniä porkkanoita.

Kiinnostuneena ihmettelen maailmaa eri näkökulmista katsellen. Pyrin ymmärtämään elämän valoja ja varjoja. Mottoni on: Elämä voittaa!

Jaa:

Lisää artikkeleita