Työharjoittelija Trinerialle

Amon Kivineva on aloittanut neljän kuukauden työharjoittelun Trinerialla.

Amon Kivineva on aloittanut neljän kuukauden työharjoittelun Trinerialla. Hän opiskelee full stack -ohjelmistokehitystä ja nyt on vuorossa käytännön harjoittelu.

– Odotan, että opin harjoittelujaksolla, miten ohjelmointia tehdään oikeassa työympäristössä. Ohjelmoinnissa olen vielä alussa ja varmasti suurin osa asioista on uutta. Toivon, että opin ja sisäistän asioita mahdollisimman tehokkaasti ja hyödynnän harjoittelujaksoni täysillä. Tarkoitus on olla mukana tiimin jäsenenä isommassa asiakasprojektissa.

– Lapsena tein pelejä QBasicilla, jolloin loin tavallaan jo pohjaa ohjelmointiin. Innostus vanhaan intohimoon syttyi nyt aikuisiällä uudelleen. Lisäksi työllistymisnäkymät alalla ovat erinomaiset. Ohjelmistopuolella kiinnostaa eniten frontend, missä pääsisin hyödyntämään vahvaa visuaalisen osaamisen taustaani.

Amon on asunut 13 vuotta Espanjassa, missä teki graafista suunnittelua, kuvankäsittelyä, transkriptiota sekä käännöstöitä englannista suomeen. Takaisin kotimaahan Amon muutti viime keväänä ja asuu nykyään Tampereen kupeessa Ylöjärvellä. Vapaa-aika kuluu paljolti luonnon rauhassa liikkuen. Se onkin yksi niistä monista asioista, mitkä painoivat vaakakupissa Suomeen muuttamisen osalta.

 

Jaa:

Lisää artikkeleita