Uusi vuosi - uusi trinerialainen

Johannes Manninen on aloittanut Software Developerina. Hän tuo mukanaan laajaa kokemusta ja osaamista.

Johannes Manninen on aloittanut Software Developerina Trinerialla. Joensuussa asuva Johannes on tehnyt lähes 10 vuoden ajan töitä ohjelmistojen kehityksessä. Johannes on toiminut kehitysvastaavana erilaisissa projekteissa. Tuttua on koko kehitystyön kokonaisuuden ymmärtäminen aina myyntitilanteesta suunnitteluun ja koodaukseen.

Trinerialla työni pääpaino tulee olemaan ohjelmistokehityksessä. Olen aloittanut tutustumalla järjestelmiin, tiimiini ja aiempiin projekteihin. Erityiskiinnostusta minulla on tuotteistamiseen, missä pääsee laajalti miettimään kokonaisuuksia ja hiomaan yksityiskohtia alusta lähtien. Tärkeää on tehdä asiat mahdollisimman hyvin niin, että joustavuus säilyy ja että suunnitelma kattaa mahdollisimman monta vaihtoehtoa ja tapahtumatilannetta.

Johannesta kiinnostaa myös automaatio ja erilaiset seurantajärjestelmät. Trinerialla Johannes odottaa pääsevänsä tekemään kiinnostavia projekteja, missä on vahvasti mukana analytiikkaa ja suunnittelua. ”Olen aina halunnut ymmärtää kokonaisuuksia ja miten koodaamani asia vaikuttaa koko projektiin. Tärkeää on ymmärtää, mitä asiakas haluaa, vaikkei tämä sitä aina osaisi sanoittaa.” Johannekselle on luontaista kehityskohteiden etsiminen. Tärkeää on myös oman työn parantaminen ja helpottaminen. Alustoilla tulee olla käytössä mm. järkevät työkalut ja sisäiset kirjastot.

Vapaa-aika kuluu tyttöystävän ja kavereiden kanssa. Johanneksen saa aika matalalla kynnyksellä lähtemään mukaan yhteiseen tekemiseen.  Koodareille tyypilliseen tapaan myös pelattua tulee paljon.

Jaa:

Lisää artikkeleita