Vahvistusta projektien johtamiseen ja asiakasrajapintaan

Juha Martikainen on aloittanut Trinerialla Project Managerina. Joensuulainen Juha on koulutukseltaan muovitekniikan insinööri (tuotantotekniikka).

Merkitykselliset työelämäni roolit ovat olleet graafisessa teollisuudessa painoalalla sekä ohjelmistoalalla. Molempien alojen tuntemus antaa hyvät lähtökohdat esimerkiksi teollisuuden digitalisaatiotarpeiden kehittämiseen ja asiakkaiden kanssa kommunikointiin.

Trinerialla työhöni kuuluu projektijohtaminen, asiakkaan sekä kehitystiimien välillä kommunikointi, aikataulutukset jne. Odotan työltäni sopivassa määrin haasteita, yhteisen tekemisen meininkiä ja toivon pystyväni auttamaan omalta osaltani yritystä eteenpäin sen kasvussa. Erityisen tärkeää Trinerialla on joustavuus, jolloin työn ulkopuolinen arki on todella paljon helpompaa sovittaa päivätasolla.

Vapaa-ajalla harrastan paljon eri liikuntamuotoja. Padel on vienyt sydämen kuten niin monelta muultakin. Lisäksi käyn kuntosalilla sekä pelaan jonkin verran sulkapalloa. Jälkimmäistä olen pelannut myös kilpaa vielä ennen koronan tuloa kuvioihin. Muuten vapaa-aika menee lasten kanssa, heidän harrastuksissaan ja toki omakotitalossa asujalla ei työt lopu koskaan kunnossapidon osalta.

Ihmisenä olen rento, joskin tarvittaessa jämäkkyyttä löytyy. Politikointi ei ole minun juttuni ja tykkään, että asioista puhutaan avoimesti, ennen kaikkea rehellisesti ja suoraan. Positiivinen ilmapiiri, huumori ja nauraminen kuuluu ehdottomasti työpäivääni. Ja tarvittaessa osaan nauraa myös itselleni, ettei elämä olisi liian synkkää.

Jaa:

Lisää artikkeleita