Olemme selkeyttäneet palvelujamme ja jatkamme cleantech-ratkaisujen rakentamista

Tahdomme osaltamme olla edistämässä yritysten siirtymistä tulevaisuuden toimintamalleihin.

Entisestäänkin epävakaammaksi muuttunut maailmantilanne on puhuttanut ja koskettanut meitä kaikkia viime aikoina. Sodan vaikutukset tulevat olemaan mittavat niin yksilöille kuin yrityksillekin ja osa vaikutuksista on vielä hämärän peitossa. Arki pyörii kuitenkin mahdollisuuksien mukaan vanhaan tapaan eikä lamaantumiselle anneta sijaa. Trinerialla olemme jatkaneet sisäistä kehitystyötä ja kohtaamme kuluvan vuoden entistä vahvempina.

Viime vuoden tilinpäätöksemme on valmistunut ja saavutimme reilun 40 % kasvun. Onnistuimme myös pysymään kannattavana reiluista investoinneista huolimatta. Panostimme erityisesti markkinointiin, henkilökuntamme kouluttamiseen ja sisäisten prosessien kehitykseen. Tänä vuonna aiomme jatkaa samalla kasvun tiellä ja olemmekin alkuvuonna rekrytoineet jo uusia trinerialaisia.

Alkuvuodesta olemme myös kirkastaneet strategiaamme ja missiotamme. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän projekteihin, jotka keskittyvät kestävän kehityksen edistämiseen koneiden ja laitteiden digitalisaation avulla. Resurssien järkevän ja puhtaan käytön merkitys kasvaa jatkuvasti ja tahdomme osaltamme olla edistämässä yritysten siirtymistä tulevaisuuden toimintamalleihin. Tämä on ollut Trinerian erityisosaamista ja suurin markkinamme jo aiemminkin, mutta olemme sanoittaneet tekemisemme entistä selvemmin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Voit tästä tutustua strategiaamme ja missioomme.

Kestävän kehityksen periaatteisiin peilaten selkeytimme myös kohderyhmäämme ja palveluitamme. Toimitamme jatkossa osaamistamme omien alojensa edelläkävijöille Trineria Spark ja Trineria Arc -palveluiden muodossa.

Kiitokset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme – jatketaan hyvää yhteistyötä merkityksellisten projektien parissa!

Leif Setälä, CEO

 

 

Jaa:

Lisää artikkeleita